Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar avuçlamak

Rüyada kar avuçlamak

Rüyada kar avuçlamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada kar avuçlamak gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada kar avuçlamak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker avuçlamak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık avuçlamak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuz avuçlamak ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada ceviz avuçlamak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum avuçlamak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada kaka avuçlamak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

Rüyada bozuk para avuçlamak zor zamanlar yaşanacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments