Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avuçlamak

Rüyada balık avuçlamak

Rüyada balık avuçlamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada balık avuçlamak gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Rüyada balık avuçlamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın avuçlamak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum avuçlamak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaka avuçlamak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak avuçlamak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker avuçlamak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada toprağı avuçlamak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, her geçen gün sorunların artacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments