Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın avuçlamak

Rüyada altın avuçlamak

Rüyada altın avuçlamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, korkularının sona ereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, mallarının eksileceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın avuçlamak gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada altın avuçlamak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday avuçlamak neşesini ve moralini kaybedeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar avuçlamak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka avuçlamak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz avuçlamak yeni kısmetlere nail olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada toprağı avuçlamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada toprak avuçlamak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments