Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi avuçlamak

Rüyada ateşi avuçlamak

Rüyada ateşi avuçlamak hayatının alt üst olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşi avuçlamak gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada ateşi avuçlamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, masraflarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar avuçlamak her istediğini alabileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada tuz avuçlamak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceviz avuçlamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret eder.

Rüyada balık avuçlamak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday avuçlamak şansının yaver gideceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada kaka avuçlamak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada kum avuçlamak kudret ve hidayet sahibi olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments