Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağı avuçlamak

Rüyada toprağı avuçlamak

Rüyada toprağı avuçlamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada toprağı avuçlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı size katkısı olabilecek kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada toprağı avuçlamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işaret eder.

Rüyada toprak avuçlamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Rüyada ateşi avuçlamak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Rüyada şeker avuçlamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bozuk para avuçlamak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada kar avuçlamak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kum avuçlamak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments