Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker avuçlamak

Rüyada şeker avuçlamak

Rüyada şeker avuçlamak mutluluktan havalara uçulacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada şeker avuçlamak gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Rüyada şeker avuçlamak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalettir.

Rüyada buğday avuçlamak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para avuçlamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ceviz avuçlamak her şeyin durağan şekilde süreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada balık avuçlamak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tuz avuçlamak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın avuçlamak söz ve yetki sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments