Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan ısırılmak

Rüyada kulaktan ısırılmak

Rüyada kulaktan ısırılmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, iyilik görüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan ısırılmak gördüyseniz:

  • Duyacağınız haberleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kulaktan ısırılmak aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne olmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan öpülmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kulaktan ip çekmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments