Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Rüyada kulaktan taş çıktığını gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek bir konuda destek alacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek büyük kazançlar sağlayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments