Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan iğne olmak

Rüyada kulaktan iğne olmak

Rüyada kulaktan iğne olmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rızkının azalacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kulaktan iğne olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne olmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada kulaktan su geldiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan birşey çıkarmak dertlerinin günden güne artacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kulaktan böcek çıkarmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments