Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kir çıkması görmek

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek rızkının kesilmeyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada kulaktan kir çıkması gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kulağa konuşmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek işlerin aksayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kulaktan kıl koparmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments