Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, keyifli günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, asla harama bulaşmayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kurtçuk çıktığını görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan taş çıktığını görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kulaktan böcek çıktığını görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, işlerinizin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan kurt çıkarmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan küpe düşürmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments