Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan öpülmek

Rüyada kulaktan öpülmek

Rüyada kulaktan öpülmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işarettir.

Rüyada kulaktan ip çekmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan vurulmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan öpülmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments