Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kir çıkartmak

Rüyada kulaktan kir çıkartmak

Rüyada kulaktan kir çıkartmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kafasına göre birini bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada kulaktan kir çıkartmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada kulaktan kir çıkması görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kir çıktığını görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Rüyada kulaktan kan gelmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kulaktan yaralanmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kulaktan vurulmak kişinin yaşamının değişeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada kulaktan iğne vurulmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments