Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan ip çekmek

Rüyada kulaktan ip çekmek

Rüyada kulaktan ip çekmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan ip çekmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada kulaktan ip çekmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan ip çıkarmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan yaralanmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan kurt çıktığını görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, bereketinin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan iğne çıkarmak düzenli bir işe kavuşulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret eder.

Rüyada kulaktan vurulmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulaktan pamuk çıkarmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suna

Rüyada kulağından üç renkli ip girip beyaz sarı ve kırmızı ağızdan çekerek çıkarmak o kadar uzun iplerki 30 metre var demek ne anlama geliyor