Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta kir görmek

Rüyada kulakta kir görmek

Rüyada kulakta kir görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulakta kir gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kulağında kir görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kiri görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kulağın kirini temizlemek hem yıpranacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kulağı kirli görmek evi yoksa ev alacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli kulak görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaklarını kirli görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada kulakta kir görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments