Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı kirli görmek

Rüyada kulağı kirli görmek

Rüyada kulağı kirli görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ömrün uzun olmasına, her şeyin ters gideceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok karlı yatırımlar yapacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kulağı kirli gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada kulağında kir görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kulaklarını kirli görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kirli kulak görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dayanışma içinde kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada kulak kiri görmek işinin gücünün de rast gideceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağını kirli görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Rüyada kulakta kir görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments