Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaklarını kirli görmek

Rüyada kulaklarını kirli görmek

Rüyada kulaklarını kirli görmek kazancın yetmez olacağına, dolandırılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada kulaklarını kirli gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada kulak kiri görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kulak kirini temizlemek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zararın telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak kiri yemek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ferahlık veren sözler duymaya alamet eder.

Rüyada kirli kulak görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, zorluğa düşeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek mal sahibi olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulakta kir görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments