Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kiri görmek

Rüyada kulak kiri görmek

Rüyada kulak kiri görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak kiri gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli kulak görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işarettir.

Rüyada kulak kiri görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada kulak kirini temizlemek ön planda kalmayı sağlayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek iş hayatında değişiklik yapacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kulakta kir görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek tüm sorunlarının biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments