Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada kulağı kirli görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağında kir görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulaklarını kirli görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kulağın kirini temizlemek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak kirini temizlemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rızkının bollaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments