Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın kirini temizlemek

Rüyada kulağın kirini temizlemek

Rüyada kulağın kirini temizlemek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, nimetin ve kazancın artacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada kulak kirini temizlemek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın kirini temizlemek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kulağında kir görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını kirli görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kulak kiri görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulakta kir görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayır ve bereketin artmasına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments