Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağında kir görmek

Rüyada kulağında kir görmek

Rüyada kulağında kir görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağında kir gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Rüyada kulak kiri görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Rüyada kulağı kirli görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak kiri yemek aile işlerinin başına geçeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalettir.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kirini temizlemek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Rüyada kulağında kir görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments