Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kulak görmek

Rüyada kirli kulak görmek

Rüyada kirli kulak görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada kirli kulak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kulakta kir görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kulak kiri yemek bunun için her gün şükredeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağını kirli görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kulak kirini temizlemek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağında kir görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada kulağı kirli görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments