Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta kene görmek

Rüyada kulakta kene görmek

Rüyada kulakta kene görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulakta kene gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada kulakta kene görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekte kene görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada üstünde kene görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına inanılır.

Rüyada kene görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına inanılır.

Rüyada evde kene görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, rahatlayacağına delalettir.

Rüyada başında kene görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda kene görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments