Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kene görmek

Rüyada evde kene görmek

Rüyada evde kene görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayatından razı geleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kene gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Rüyada evde kene görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde kene görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başından kene çıkarmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kene görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada yeşil kene görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bit kene görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kene öldürdüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments