Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kene görmek

Rüyada kene görmek

Rüyada kene görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kene gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada üstünde kene görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kene ısırdığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet eder.

Rüyada keneli köpek görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet eder.

Rüyada büyük kene görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Rüyada beyaz kene görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına yorulur.

Rüyada kene öldürdüğünü görmek maddi zararın büyük olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kene çıkarmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saçında kene görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments