Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kene görmek

Rüyada vücudunda kene görmek

Rüyada vücudunda kene görmek büyük bir özgüven kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kene gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kene görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, fırsatların heba edileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, iyi hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kene görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kene temizlemek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin daha çok kazanacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine inanılır.

Rüyada yeşil kene görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kene çıkarmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada köpek üstünde kene görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, daha çok iş yapacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments