Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde kene görmek

Rüyada üstünde kene görmek

Rüyada üstünde kene görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada üstünde kene gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Rüyada üstünde kene görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada saçında kene görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada böcek kene görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene koparmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kene çıkarmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada kene ısırması görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments