Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında kene görmek

Rüyada başında kene görmek

Rüyada başında kene görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, günden güne kazancının artacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine işarettir.

Rüyada başında kene gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Rüyada başında kene görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başından kene çıkarmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada saçta kene görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kene görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, paraya ve mala kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kene öldürmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpek ve kene görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kene görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elinin darlığa düşeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments