Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üstünde kene görmek

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendini yiyip bitireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin üstünde kene gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada köpek üstünde kene görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada köpekten kene koparmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada köpek kenesi görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene toplamak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Rüyada köpek ve kene görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments