Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekte kene görmek

Rüyada köpekte kene görmek

Rüyada köpekte kene görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada köpekte kene gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Rüyada köpek ve kene görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, başarılı olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada köpekten kene toplamak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına inanılır.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpekten kene koparmak çocuk sahibi olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keneli köpek görmek dedikoduya, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek üstünde kene görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada köpek kenesi görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments