Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kiri yemek

Rüyada kulak kiri yemek

Rüyada kulak kiri yemek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinin de hep yürüyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kulak kiri yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada kulak kiri yemek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli kulak görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı kirli görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kulak kirini temizlemek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yorulacağına, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada kulakta kir görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kırgınların barışacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments