Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından kir aktığını görmek

Rüyada kulağından kir aktığını görmek

Rüyada kulağından kir aktığını görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının aktığını görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, onları koruyup kollayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağın aktığını görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak aktığını görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kirli su aktığını görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments