Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak kirini temizlemek

Rüyada kulak kirini temizlemek

Rüyada kulak kirini temizlemek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kulak kirini temizlemek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada kulak kirini temizlemek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kirli kulak görmek küs arkadaşların barışacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağı kirli görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kulak kiri yemek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada kulakta kir görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, terfi edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments