Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozun tüylerini yolmak

Rüyada horozun tüylerini yolmak

Rüyada horozun tüylerini yolmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bahtın açık olmasına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Rüyada horoz tüyü yolmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, onu darda bırakmayacağına, erken evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun tüylerini yolmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz tüyü görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalettir.

Rüyada tüysüz horoz görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine inanılır.

Rüyada horoz yolmak zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüy yolmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, makbul olan şeylere, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada hayvan tüyü yolmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi tüyünü yolmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments