Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından kir çıktığını görmek

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından kir çıktığını gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek ona kol kanat gereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işarettir.

Rüyada kulağında kir görmek kem gözlere geleceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kiri yemek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kirini temizlemek istenmediğiniz bir yere gitmeye, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada kulakta kir görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaklarını kirli görmek koltuğunun da yükseleceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kulak kiri görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağını kirli görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerinin son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments