Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının aktığını görmek

Rüyada kulağının aktığını görmek

Rüyada kulağının aktığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, sağlığının bozulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının aktığını gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kulak aktığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının aktığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kulağın aktığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada akmayan su görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına yorulur.

Rüyada evin akmasını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments