Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin akmasını görmek

Rüyada evin akmasını görmek

Rüyada evin akmasını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, ferahlık veren sözler duymaya, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada evin akmasını gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada evinden su aktığını görmek aşık olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek rızkının da genişleyeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanının aktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada evin aktığını görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments