Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akmayan su görmek

Rüyada akmayan su görmek

Rüyada akmayan su görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akmayan su gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Rüyada kirli su aktığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalettir.

Rüyada evinden su aktığını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, mülk sahibi olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işarettir.

Rüyada evden su aktığını görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu su aktığını görmek gönül gözünün açılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments