Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak aktığını görmek

Rüyada kulak aktığını görmek

Rüyada kulak aktığını görmek ilerleyeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kulak aktığını gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada kulağının aktığını görmek darda kalacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak aktığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağın aktığını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına delalet eder.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, ekmeğin kesileceğine, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ak üzüm görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments