Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, anne baba dualarının alınacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada kulağından iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada iltihap akması görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sağlık ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihap aktığını görmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine delalet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek güç ve para kaybedeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments