Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağın aktığını görmek

Rüyada kulağın aktığını görmek

Rüyada kulağın aktığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kulağın aktığını gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada kulağının aktığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, torunlarına dahi yeteceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın aktığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak aktığını görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendisini çok yıpratacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments