Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağını kirli görmek

Rüyada kulağını kirli görmek

Rüyada kulağını kirli görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulağını kirli gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Rüyada kulak kirini temizlemek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kirini temizlemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada kirli kulak görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, iç sıkıntınızın azalacağına işarettir.

Rüyada kulağının kirli olduğunu görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kir çıktığını görmek ticaret ehli olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kulaklarını kirli görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kulağı kirli görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulakta kir görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments