Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyun aktığını görmek

Rüyada kirli suyun aktığını görmek

Rüyada kirli suyun aktığını görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kirli suyun aktığını gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli su aktığını görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kir aktığını görmek dinamik olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada evinden su aktığını görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek çok iyi paralar kazanılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan su akması görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sıkıntılarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak su aktığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments