Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kan aktığını görmek

Rüyada ayaktan kan aktığını görmek

Rüyada ayaktan kan aktığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, yol alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kan aktığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada ayaktan kan aktığını görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta kan görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayaktan kan akmak yurtdışına gidileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kan aldırmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasından kan aktığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet eder.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, stresinin çoğalacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments