Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, huzur ve şifa bulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, işlerin düzeleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının askerden geldiğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin askerden geldiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden izne geldiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada askerden geldiğini görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin askerden geldiğini görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments