Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden izine gelmek

Rüyada askerden izine gelmek

Rüyada askerden izine gelmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kazancın gittikçe azalacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada askerden izine gelmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada askerden izine gelmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet eder.

Rüyada izinde olmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Rüyada izinsiz başkasının evine girmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada iş yerinden izin almak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla izine gitmek hidayete ermeyi de başaracağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın ayak izini görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada işten izin almak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada izinsiz eve girmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments