Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmede su aktığını görmek

Rüyada çeşmede su aktığını görmek

Rüyada çeşmede su aktığını görmek bolluk ve bereket geçireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada çeşmeden su akması görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kötü bir habere veya tehlikeye rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek bebek sahibi olunacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek kırılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Rüyada su akmayan çeşme görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, zorlukları atlatacağına inanılır.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments