Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine inanılır.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada memeden süt aktığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada memeden su aktığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden irin aktığını görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada memeden kan aktığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments