Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olan arkadaşını görmek

Rüyada asker olan arkadaşını görmek

Rüyada asker olan arkadaşını görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olan arkadaşını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek daha çok iş yapacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir mala sahip olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada asker olan arkadaşını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını asker görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı asker görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hem ün sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sevinçli haberlere, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments