Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker arkadaşını görmek

Rüyada asker arkadaşını görmek

Rüyada asker arkadaşını görmek yaşama dört elle sarılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada asker arkadaşını gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını asker olarak görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının asker olduğunu görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, iyilik ve hayır bulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını asker görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını askere yollamak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak yokluk ve fakirlik göreceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının askere gittiğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments